Салата "Цезар" с диетичен сос
Приготвяне
20 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Марулята се измива за и се накъсва в купа за салата. Хлябът се нарязва на малки кубчета, подреждат се в намаслена тава и се пекат 10- 15 минути в загрята фурна, като периодично се разбъркват, докато добият златист цвят. След като вече са готови се вадят и се оставят да се охладят. Междувременно приготвяме соса за салата като разбъркваме предварително приготвените съставки: обезмасленото мляко, извара, ябълковия оцет, сос „Уорчестър” (или соев сос) и пасирана скилидка чесън. В купата с накъсаната салата прибавяме кротоните и соса.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп